Write a comment

 ROOOOSu

Marți, 22 septembrie a.c. a avut loc Ședința Extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-au adoptat Hotărârea 46/2020 cu privire la suspendarea unor formațiuni de cursuri sau suspendarea cursurilor la nivelul întregii unități de învățământ și Hotărârea 47/2020 privind modalitățile de comunicare a evoluției COVID-19 în unitățile de învățământ.

Conform Hotărârii 46/2020 a CJSU Sibiu s-a aprobat suspendarea cursurilor după cum urmează în următoarele unități de învățământ:

  • Grădiniţa cu Program Prelungit „Elefănţelul Curios” Sibiu – grupa mijlocie, secţia română;
  • Colegiul Agricol „D.P. Barcianu” Sibiu clasa a XII-a C;
  • Colegiul Naţional „O. Goga” Sibiu – clasa a IX-a E;
  • Liceul Teoretic „Şt. L. Roth” Mediaş – clasa a XI-a C, secţia germană;
  • Şcoala Gimnazială nr. 10 Sibiu – toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ;
  • Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Sibiu – toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ.

 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea 46/2020, având în vedere situația epidemiologică înregistrată la nivelul județului Sibiu, precum și propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ avizate de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și de Direcția e Sănătate Publică Sibiu.

Conform Hotărârii 47/2020 a CJSU Sibiu începând cu data 22.09.2020 situația privind evoluția COVID-19 la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu este comunicată de către Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

*În ultimele 24 de ore, în județul Sibbiu au fost raportate 18 cazuri noi de infectare cu COVID-19.

 

*** Potrivit IȘJ Sibiu:

– 288 de unități de învățământ în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară;

– 43 de unități de învățământ în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție;

– 7 de unități de învățământ în Scenariul 3 (S3): participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții online.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest