Write a comment

COROOOOOOO

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel național, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din fiecare județ.

Iată care sunt cifrele zilei de miercuri, în ceea ce privește învățământul în județul Sibiu:

8 persoane depistate pozitiv cu SARS-Cov-2 și internate5 elevi (Liceul Teoretic ”Stephan Ludwig Roth” Mediaș, Colegiul Agricol ”Daniil Popovici Barcianu” Sibiu, Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, Şcoala Militară de Maiștrii Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu), 2 cadre didactice (Colegiul Tehnic ”Mediensis” Mediaș și Liceul Teoretic ”Stephan Ludwig Roth”) și 1 personal nedidactic (Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară ”Terezianum” Sibiu);

  • 527 persoane sunt în prezent carantinate/izolate: 505 elevi, 14 de cadre didactice, 3 personal didactic auxiliar și 5 personal nedidactic).

ATENȚIE: În comparație cu datele oferite marți, 22.09.2020, s-a modificat doar numărul persoanelor carantinate/izolate: a crescut cu 4 elevi, a scăzut cu 6 cadre didactice și a crescut cu 1 la personalul nedidactic, în total fiind 527 persoane (528 în 22.09.2020).

Așadar, situația este în continuă dinamică și cu toții trebuie să fim atenți, să fim precauți să să luăm în serios toate mărurile. Spre binele copiilor, al profesorilor și al nostru, al tuturor.

 

SITUAȚIA SCENARIILOR:

***288 de unități de învățământ în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară;

  • 43 de unități de învățământ în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție;
  • 7 de unități de învățământ în Scenariul 3 (S3): participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții online.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest