Write a comment

UUUUVv

Anul universitar 2020-2021 a fost declarat deschis luni, 28 septembrie, cu numai câteva zile înaintea tradiționalulului 1 octombrie.

Totul s-a întâmplat în cadrul unei ceremonii extrem de restrânse (cu totul aparte față de cum erau obișnuiți sibienii, cu sărbătorile din Piața Mare). Ceremonia de acum a fost organizată de Universitatea „Lucian Blaga” și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”. Alături de studenți și de cadrele universitare s-a aflat vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca.

„Ne bucurăm că de fiecare dată la început de an universitar putem fi alături de dumneavoastră. Ne bucurăm că ați ales să vă formați în Universitățile din orașul nostru, iar prin venirea dumneavoastră la Sibiu orașul întinerește. Consiliul Județean are de mulți ani o colaborare foarte bună cu facultățile sibiene pe mai multe paliere, unul dintre ele fiind formarea în practică a unor studenți de la diverse specializări, cum ar fi administrație, marketing, care muncesc și învață alături de specialiștii noștri din aparatul tehnic. Ne dorim să continuăm această colaborare. Le transmit studenților sfatul de a veni alături de noi și să încerce pe lângă studiul universitar să participe la viața comunității, la evenimentele care au loc în județul Sibiu pentru ca formarea lor să fie deplină, iar la sfârșitul anilor de studiu să-și găsească mai ușor un loc de muncă. Transmit cele mai bune gânduri cadrelor didactice, care cu siguranță vor rămâne puncte de referință în viața fiecărui student ”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca.

Va fi un an… special, dar să fie… de NOTA 10!!! Spor și succes tuturor!

 

 

 

foto: CJ Sibiu, Andrei Elena și Daniela Oană

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest