Write a comment

AAFTTT

18 studenți de la Academia Forțelor Terestre Sibiu sunt infectați în acest moment cu Covid 19.

Cadeții se află în izolare la infirmeria instituției și vor ieși de acolo în perioada următoare, pe parcurs ce se vor vindeca- și… sperăm ca asta să se întâmple cât mai curând.

Toți cei 18 sunt asimptomatici și se simt bine. Tinerii au fost depistați pozitivi la coronavirus după ce în cadrul Academiei s-a continuat, așa cum era firesc, de altfel, testarea în masă a studenților.

Testarea tinerilor militari a început încă din data de 6 septembrie, atunci când în unitate s-au reîntors din vacanță primii studenți.

De altfel, în 7 septembrie deja se cunoștea faptul că o studentă din anul I fusese confirmată pozitiv, stiuație care a condus la crantinarea a 31 de colegi ai săi.

De atunci și până acum… din păcate, nu mai puțin de 42 de studenți au fost depistați cu coronavirus. Vestea bună e că, deja, din cei 42, 24 au fost declarați vindecați. Restul de 18 sunt cei aflați în acest moment în izolare.

Tuturor le dorim însănătoșire grabnică, astfel încât să-și poată continua nestingheriți parcursul în nobila carieră aleasă.

* Până în momentul de față, în județul Sibiu au fost confirmate pozitiv 3424 de persoane.

 

Sursa foto: Monitorul Apararii

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest