CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

AAAAAAAAATENTIE

Situația se agravează pe palierul învățământului. Cifrele și situațiile anunțate în ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni spun multe! În plus, dacă ținem seamă de faptul că joi, municipiul Sibiu a ajuns, deja la o rată de infectare de 2,99/1000 de locuitori, n-ar fi exclus ca de luni, toate unitațile de învățământ din reședința de județ să intre în scenariul roșu!

Potrivit autorităților, Vineri, 23 octombrie 2020, situația elevilor și personalului din unitățile de învățământ din județul Sibiu, internate și izolate/carantinate este următoarea:

  • 24 persoane depistate pozitiv cu SARS-Cov-2 și internate16 elevi (Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, Colegiul Tehnic ”Cibinium” Sibiu, Școala Gimnazială Racovița Școala Gimnazială Nr. 21 Sibiu, Școala Ocna Sibiului, Colegiul Tehnic ”August Treboniu Laurian” Agnita, Școala Gimnazială Nr. 2 Sibiu, Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” Sibiu, Şcoala Gimnazială Nr. 2 Cisnădie), 9 cadre didactice (Școala Gimnazială Racovița, Școala Gimnazială Nr. 21 Sibiu, Școala Gimnazială Nocrich, Școala Gimnazială Roșia, Colegiul Tehnic ”August Treboniu Laurian” Agnita, Școala Gimnazială Bârghiș, Liceul Teoretic ”Gustav Gündisch” Cisnădie, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 7 Cisnădie) și 2 personal nedidactic (Liceul Tehnologic Cisnădie și Școala Gimnazială Apoldu de Sus);
  • 1 211 persoane carantinate/izolate: 1 191 elevi, 64 cadre didactice, 7 personal didactic auxiliar și 9 personal nedidactic).

În comparație cu datele oferite joi, 22.10.2020, s-a modificat numărul persoanelor internate (a crescut cu 3 elevi și un cadru didactice) și al persoanelor carantinate/izolate (a crescut cu 78 elevi și cu 2 cadre didactice), în total fiind 1 211 persoane (față de 1131 în 22.10.2020).

Consiliile de administrație de la nivelul fiecărei unități de învățământ adoptă propunerile de scenarii și, implicit, schimbarea acestora, în funcție de analiza situației epidemiologice efectuate de către direcțiile de sănătate publică și Institutul Național de Sănătate Publică, de infrastructura și de resursele existente în fiecare unitate de învățământ.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest