Write a comment

OLIMPIADA

„În anul școlar 2020-2021, competițiile școlare, extrașcolare, așa-numitele olimpiade se vor suspenda”, a anunțat luni, 2 noiembrie, secretarul de stat responsabil cu învățământul preuniversitar, Luminița Barcari. Decizia de a organiza doar anumite olimpiade online ar crea discriminare, a argumentat oficialul.

Din păcate, situația, la general, s-a agravat. În țară, din acest moment, sunt ... aproape 4000 de școli nevoite să aplice SCENARIUL ROȘU.

Sunt necesare măsuri clare, corente, pentru a reduce pe cât posibil riscurile. Pe toate palierele.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținute luni, la Biblioteca Central Universitară, de ministrul Educației și Cercetării – Monica Cristina Anisie, secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar – Luminița Barcari, secretarul de stat pentru proiecte cu finanțare externă – Mihaela Popa și președintele ARACIP – Șerban Iosifescu.

Numărul mare al competițiilor școlare și al elevilor participanți, precum și varietatea modalităților de desfășurare a competițiilor nu permit organizarea competițiilor școlare conform regulamentelor proprii în vigoare“, a declarat Luminița Barcari.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest