Write a comment

MENTOR

În această lună se mai primesc nominalizări la Premiul Mentor pentru excelență în educație!

ATENȚIE: Profesorii și antrenorii din Sibiu pot fi nominalizați.
„Premiem anual 10 profesori și antrenori care au descoperit tineri talentați și au avut un rol important în viața lor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.
Detalii și formularul de nominalizare online - https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Prin acest program dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație”, transmit reprezentanții Fundației pentru Comunitate.

În 2017 a fost premiat antrenorul de atletism Alin Larion https://youtu.be/-WveLQMpos4- născut la Sibiu, profesor la Constanța.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest