CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 

scscscs

„Vă așteptăm la școală!

Dragi elevi și părinți.

Dorim să vă anunțăm că am reușit să dotăm toate clasele ciclurilor primar și gimnazial de la Școala din Săliște cu sisteme all in one, laptopuri, televizoare smart și camere de filmare rotative cu zoom optic.

Fondurile necesare au provenit din economiile realizate de școală în perioada pandemiei și prin eficientizarea serviciilor de telefonie. Au fost achiziționate 11 siteme all in one Asus de1 5,6 inch 10 sisteme all in one Asus de 21,5 inch, , 5 laptopuri lenovo de 15,6 inch cu internet, 6 TV Samsung 50 inch, 1 TV Horizon 50 inch, 1 TV Horizon 58 inch, 1 TV Toshiba 55 inch, 1 TV JVC 55 inch, 1 TV Hitachi 32 inch, 4 camere rotative cu zoom optic. Din partea ISJ Sibiu am primit prin programul „Școala în siguranță” 4 TV Horizon 50 inch , o cameră de filmare Logitech, 2 videoproiectoare, 1 ecran de proiecție, 2 unități centrale Lenovo cu tastatură, 32 de lămpi antibacteriene și alte materiale printre care dezinfectanți, săpun lichid, gel igienizant, sevețele de hârtie, etc.

Asociația We Help Sibiu a donat 8 Televizoare Samsung de 55 de inch pentru școlile din Săliște și Săcel.

Anterior au fost achiziționate alte 2 camere rotative cu zoom optic.

Din partea unor oameni de bine am fost sponsorizați cu o cameră rotativă cu zoom optic.

Săptămâna viitoare urmeză să primim, prin ISJ Sibiu prin proiectul ROSE, 9 smartboarduri, 12 laptopuri și 5 camere roative cu zoom optic, ce vor fi folosite exclusiv la liceu.

La începutul semestrului 2 toate școlile ce au nivel primar și gimnazial vor avea în toate clasele sisteme allin one/laptopuri și televizoare sau videoproiectoare.

Mulțumim celor care au contribuit la montarea lor (domnii Ioan Iuga, Victor Covaci, Gavril Chindriș) și la punerea în funcțiune a acestora (domnul Ciprian Mihu)

Mulțumim celor care au facilitat și au contribuit la această reușită a comunității noastre: Consiliul Local și primăria orașului Săliște, ISJ Sibiu, Asociația WeHelp Sibiu și oamenilor de bine din Săliște, din Mărginimea Sibiului și din Sibiu care ne-au sprijinit în demersul nostru.

Educația este șansa copiilor noștri pentru o viață mai bună!

Sperăm să ne vedem cu toții sănătoși la școală pe data de 8 februarie!”

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest