CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Tableteelevi

417 elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” din Șelimbăr vor primi tablete, în urma unui contract semnat între Scoala Generala și Vodafone. Contractul are o valoare 286.328,88 lei la care se adaugă TVA în valoare de 54.402,49 lei și a fost semnat astăzi.

”Conform contractului, furnizorul trebuie să pună la dispoziție tabletele în maxim 30 de zile, însă avem asigurări că acestea vor sosi mult mai repede, iar copii vor putea beneficia de ele. Suntem în continuare în pandemie, numeroși elevi din localitatea noastră fac școală de acasă, iar aceste instrumente sunt esențiale în acest proces. Totodată, ne bucurăm de faptul că prin readucerea clădirii în care a funcționat primăria înapoi la școală am îmbunătățit substanțial calitatea învățământului de la noi din comună. Îi asigur pe șelimbăreni că în continuare una din principalele noastre preocupări este educația, iar din acest an vom încheia lucrările la grădinița de pe strada „Doamna Stanca”, iar anul viitor o vom construi și pe cea din cartierul Tineretului”, a declarat primarul Marius Grecu.

 

Trebuie știut că în Șelimbăr funcționează Școala Gimnazială Veștem unde se desfășoară învățământ primar și de gimnaziu și Școala Gimnazială „Mihai Viteazu”, care are în subordine și structura din Veștem, cu învățământ preșcolar, primar și secundar inferior – gimnaziu.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest