CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Peste 600 de locuri in invatamantul sibian sunt scoase la pretransfer. Cu toate acestea, doar 180 de candidati s-au inscris pentru a ocupa o alta catedra. Cele mai multe catedre disponibile sunt in municipiul Sibiu, peste 50 la suta din numarul total.

Dascalii au sansa de a obtine o catedra mai buna decat cea pe care au ocupat-o anul acesta. Etapa de pretransferuri in invatamant are loc saptamana aceasta. Oferta Inspectoratului Scolar Judetean de paseste cu mult numarul celor care s-au inscris la pretransfer.

“Avem 654 de posture disponibile la pretransfer. Pana acum, si-au depus candidatura 180 de profesori, invatatori si educatoare”, a declarat inspectorul ISJ Sibiu, Stefan Chestes.

Cele mai multe sanse pentru a obtine un post bun il au educatorii si invatatorii.

“Cele mai mult posturi disponibile sunt pentru invatatori, 25, 28. La fel sunt si la educatoare. Restul posturilor sunt impartite pe discipline”, a mai adaugat Stefan Chestes.

Potrivit oficialilor Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu, mai mult de jumatate din cele peste 600 de posturi sunt disponibile in municipiul Sibiu.

Anul acesta, la pretransfer, s-au inscris pentru a ocupa o catedra intr-una din scolile sibiene si dascali din Harghita, Braila, Satu Mare, Bistrita sau Mures.

Sedinta publica pentru pretransfer are loc vineri, 12 aprilie.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest