Write a comment

SIBIU, acolo unde ARTA e la ea acasă: 1.060 de femei artiste din România indexate, un premiu pentru întreaga creație și 10 lucrări de artă donate celui mai vechi muzeu din țară.


FAIN DE TOT: Sâmbătă 10 februarie 2018, orele 12:30, va avea loc un nou eveniment cuprins în proiectul de cercetare și cultură vizuală „Centenarul femeilor din arta românească”, coordonat de PostModernism Museum, în parteneriat cu Muzeul Național Brukenthal din Sibiu.
Așa cum aflăm de la conducerea celebrei instituții sibiene, în cadrul acestui eveniment se va anunța decernarea Premiului pentru întreaga creație artistei Casia Csehi și va fi donat Muzeului Brukenthal un fond de zece lucrări semnate de Casia Csehi și Ana Golici din partea colecției private G. Șerban.
Demn de apreciat, cu acest prilej va fi disponibilă cartea cu titlul omonim al expoziției, în care sunt cuprinse o serie de studii și documentări dedicate subiectului cercetării. De asemenea va avea loc un tur ghidat, oferit de curatorii expoziției, Cosmin Nasui (PostModernism Museum) și Robert Ștrebeli (Muzeul Brukenthal).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest