Write a comment

Arta unește comunități, naște inițiative, ține vii pasiuni, sentimente și leagă prietenii între oameni cu suflet frumos!

 

Iată un exemplu:

Şcoala de vară de arte plastice organizată de către Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu, aflată la a treia ediţie, reînvie latura cultural-artistică a Răşinarilor prin invitarea a mai multor artişti profesioniști și debutanţi ce îşi vor exersa abilităţile pe uliţele comunei, surprinzând partea tradiţional rurală şi, bineînţeles, frumuseţile naturii. Astfel, leagănul Mărginimii, comuna aflată la doar câțiva km. de Sibiu, va deveni un centru artistic important, fiind prezenți aici artiști din toată țara pentru o săptămână în care vor respira desen și pictură.


IMPORTANT: Rezultatele Școlii de Vară de arte plastice vor fi expuse publicului larg, cele mai bune lucrări de artă fiind vernisate în două expoziţii publice în Rășinari și Sibiu, ulterior transformate într-un catalog de artă ce va fi distribuit participanților. 


► Participantul cel mai talentat va avea șansa să organizeze o expoziție personală în cadrul unei Gale ce va avea loc la Primăria Municipiului Sibiu în luna noiembrie.


  • ● Perioada de desfășurare: 24-30 iunie 2018.
    ● Locuri disponibile: 10 locuri (nu există limită de vârstă).
    ● Sistemul de selecție al artiștilor participanți: deoarece locurile sunt limitate, selecția participanților va fi făcută pe bază de portofoliu, de către profesorii și mentorii acestei Școli de Vară.

► Informații suplimentare şi formularul de participare pot fi accesate la adresa: www.aios.ro/rasinari2018 
► Dacă dorești să participi la Școala de Vară de arte plastice de la Rășinari, te rugăm să parcurgi formularul ce îl găseşti aici: http://aios.ro/formular2018 

Informații importante: Materialele necesare (creioane, culori, hârtie, pânză ș.a.) cât și logistica (săli de lucru, săli de expoziții, șevalete ș.a.) vor fi puse la dispoziție de către organizatori. Pentru participare, se va percepe o taxă ce va acoperi cheltuielile de cazare, masă și pentru realizarea catalogului final. Transportul la și de la Rășinari va intra în sarcina participanților.

Organizatori și colaboratori: Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu, Asociația Art Point, Asociația Brukenthal von Studio, profesor Viorel Oros, artist plastic llie Mitrea, profesor Cătălin Precup, artist plastic Alin Trif.
***Invitat special al juriului: Bogdan Mihai Radu, câștigător al premiului 1 la Oxford International Art Fair 2018.
Școala de Vară de arte plastice și expozițiile sunt organizate cu sprijinul Primăriei Comunei Rășinari și a Primăriei Municipiului Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest