Write a comment

Marți, 1 octombrie 2019, ora 18.00, în Foaierul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu va avea loc vernisajul expoziției „Lupus et Lumen”.

Un eveniment care se dorește afi un periplu fotografic prin care artistul timișorean Oscar Iustin explorează atent forme simbolice de comunicare vizuală.

Sub motto-ul Lumina fără întuneric este ca albul fără negru, Oscar Iustin invită publicul sibian iubitor de artă, la o expoziție de fotografie inedită, intitulată „Lupus et Lumen”. Imaginile incluse au ca numitor comun simbolismul nudului armonios interpretat de obiectivul artistului fotograf, pentru a răspunde la întrebările „Cine sunt eu? Cine suntem noi?”. Expoziția cuprinde 20 de imagini fotografice, reprezentări simbolice ale esenței umane. Frumusețea interioară este surprinsă în expresivitatea geometrică a corpului. Așa cum declară artistul „Reprezentarea lupului din noi este adusă aici la rang de artă.”

Oscar Iustin este un tânăr artist care a intrat în fascinanta lume a artei fotografice încă de la vârsta de 14 ani, când s-a bucurat de primul aparat de fotografiat primit de la bunica sa, Margareta. În decursul  evoluției sale de artist fotograf, se concentrează pe subiecte care îi sunt dragi: oamenii și emoțiile. În anul 2010, a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din Timișoara, specializându-se în fotografie și a realizat mai multe expoziții comune și personale, cea mai recentă fiind „TransAparent”.

IMPORTANT: Expoziția fotografică „Lupus et Lumen / Oscar Iustin” este deschisă publicului, la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, (Str. George Barițiu, nr.7, Corp B, Foaier), în perioada 1 – 7 octombrie 2019, între orele 8:00 – 20:00.

***

Toate evenimentele și proiectele Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest