Write a comment

Reputata pianistă Mădălina Pașol alături de laureații concursului „Valori pianistice” sunt invitații evenimentului care va încheia sezonul 2019 al Stagiunii ICon Arts@Biblioteca ASTRA.

Concertul va avea loc luni, 18 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

În completarea programului bogat, de care s-a bucurat un public numeros pe cuprinsul întregului sezon, evenimentul va cuprinde un recital fermecător de pian din care vor face parte lucrări de J.S. Bach, L. van Beethoven, F. Chopin, F. Liszt, E. Grieg, G. Dinicu și A. Piazzolla.

Demn de luat înseamă, alături de Mădălina Pașol vor interpreta: Sabina Tomulescu, Andrei Martinescu și Ștefan Buzdugan, talentați interpreți care promit să devină viitoare nume mari ale muzicii clasice românești.

Evenimentul va avea loc cu intrarea va fi liberă prin rezervare la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Și cu acest prilej, Biblioteca Județeană ASTRA va pregăti o expoziție de colecție, inspirată de programul concertului.

Seara se va încheia printr-o invitație la degustare de vinuri oferite de Senator Wines, partenerii Stagiuni ICon Arts@Biblioteca ASTRA.

Despre Mădălina Pașol

Mădălina Paşol a concertat ca solistă sau în formaţii camerale împreună cu artişti de renume mondial. După absolvirea Liceului de Artă „George Enescu” a obţinut o bursă de studii la Universitatea de Arte din Berlin, la clasa prof. Georg Sava şi apoi la clasa prof. Pascal Devoyon. Pentru merite deosebite obţine bursa "Nachwuchs Forderung Stipendium - NaFog" a Senatului Cultural German, oferită pentru cursurile de Master, precum şi diploma de Pianist Concertist.

DEM DE APRECIAT: Activitatea artistică a Mădălinei Paşol a fost recunoscută prin premii, burse, diplome la concursuri naţionale şi internaţionale: bursa NaFog a Senatului Cultural German, bursa Fundaţiei Paul Hindemith, bursa Universităţii de Arte din Berlin, bursa pentru studiile doctorale ale Universităţii de Muzică din Bucureşti, bursa Fundaţiei Georg Schumann, Concursul Internaţional pentru pian Feruccio Busoni, Concursul Internaţional ARD - Munchen, Marele Premiu - Concursul Internaţional de concerte Târgu Mureş.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest