Write a comment

Muzeul ASTRA participă la Târgul Internațional Exponatec Cologne, ediția a IX-a, o acțiune de mare interes în domeniul muzeologiei (valorificare, conservare, restaurare).

 

Prestigiosul eveniment se desfășoară în următoarele două zile la Koln, în Germania.

Muzeul ASTRA este reprezentat aici de o echipă de specialiști în muzeografie și conservare - restaurare, cu un stand pe măsură, unde este prezentată oferta culturală. Cu alte cuvinte, promovăm peste hotare activitatea noastră, marcată cu ateliere deschise, interactive, prin teme reprezentative ca prelucrarea lemnului - confecționat șiță, împletirea fibrelor textile și restaurare textile.

Târgul Internațional Exponatec din Köln reunește de două ori pe an companii și instituții care prezintă echipamente pentru conservare restaurare, muzeotehnică sau implementare de programe.

Să nu uităm că Muzeul ASTRA este activ la astfel de evenimente de nivel international! Anul trecut, dar și anul acesta, reputata instituție sibiană a participat la Salonul International de Patrimoniu Cultural de la Paris, ca invitat special al organizatorilor, la Ferrara Fiere Congresi Ferara (Italia), în septembrie 2019, Denkmal Leipzig (Germania), noiembrie 2018 - unde Muzeul ASTRA a fost premiat cu medalia de aur a salonului și Monumento Salzburg (Austria), în ianuarie 2018.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest