Write a comment

Începând cu data de 8 februarie 2020, Compartimentul pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu vă invită la „Ora de povești”, în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 11:00.

 

DE NOTA 10: Este o activitate destinată copiilor, în cadrul căreia aceștia vor avea fericitul prilej să asculte povești și povestiri din literatura română clasică și contemporană.

Bibliotecarii îi vor aștepta pe copii cu cele mai frumoase povești și basme, alese din colecțiile bibliotecii, potrivite pentru vârsta lor. Petre Ispirescu, Ion Creangă, Mircea Sântimbreanu, I.L Caragiale, Alexandru Mitru, Ana Blandiana, Nina Cassian, Călin Gruia, Cezar Petrescu, Otilia Cazimir și Gellu Naum sunt autorii care vor face parte din orele de lectură.

CARTE FRUMOASĂ, CINSTE CUI TE-A SCRIS!

„Ne așteptăm să avem întâlniri frumoase cu cei mici, în care să aflăm sau să ne reamintim povești ale eroilor din literatura română pentru copii. Sperăm să fie experiențe pline de aventură, umor și imaginație, care să stimuleze capacitățile de atenție, concentrare și memorie ale micuților. În funcție de complexitatea textului lecturat și timpul alocat, pentru o mai bună înțelegere a lecturii și a peripețiilor personajelor, vom exersa mici jocuri de rol”, menționează Ana Coca, bibliotecar în cadrul Compartimentului pentru Copii și Tineret.

PRECIZARE: La „Ora de povești” sunt așteptați în special copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani, dar pot lua parte și părinți sau bunici care doresc să se alăture sesiunii de citit. Participarea la ora de lectură este gratuită, utilizând permisul de acces la bibliotecă, care poate fi realizat pe loc, la biroul de înscrieri. Programul pentru fiecare sesiune de lectură va fi anunțat pe pagina de Facebook a bibliotecii înainte de întâlnire – facebook.com/bibliotecasibiuastra.

„Ora de povești” va avea loc în zilele de sâmbătă, între orele 10:00 și 11:00, la Compartimentul pentru Copii și Tineret al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, situat la etajul I al Copului B.

Informații suplimentare se pot obține apelând numărul de telefon 0269 210 551, interior 108 (Compartimentul pentru Copii și Tineret).

***

Toate evenimentele și proiectele Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest