Write a comment

În perioada 13-15 februarie, va avea loc, la Sibiu, PRIMA ediție a Carnavalului Filarmonicii.

 

Evenimentul va debuta joi, 13 februarie, cu un concert de muzică clasică în interpretarea pianistelor Mirabela Dina și Monica Florescu, acompaniate de muzicienii Filarmonicii.

Începând cu ora 19, veți putea asculta suita din „Spărgătorul de nuci” într-un aranjament inedit – pentru două piane – semnat de Nicolas Economou și „Uvertura pe teme evreiești op. 34 pentru pian, clarinet și cvartet de coarde” de Serghei Prokofiev.

Vineri, 14 februarie, de la ora 10, cei mici vor putea participa la un „Concert pentru copii și părinți”, care va încânta auditoriul cu povestea muzicală „Petrică și lupul”, dar și cu alte compoziții dedicate lor.

Seara de vineri se va încheia la ora 19 cu „Carnavalul Animalelor” de Saint-Saëns, o lucrare satirică și amuzantă în același timp, în care muzica descrie comportamentul și sunetele emise de diverse specii de animale, cât și abilitățile acestora. Pe scenă vor urca: Mirabela Dina – pian, Monica Florescu – pian, Cosmin Fidileș – vioară, Elena Borz – vioară, Gabriel Silisteanu –violă, Makcim Fernandez Samodaiev – violoncel, Valentin Desagă – contrabas, Oana Badescu – flaut, Ciprian Dancu – clarinet, Andrei Marcovici – percuție, Alexandru Crăciun – percuție și actrița Mariana Mihu – Plier.

Evenimentul se va încheia sâmbătă, 15 februarie, cu... un concert de jazz, în interpretarea îndrăgitei Luiza Zan, una dintre cele mai frumoase voci ale jazz-ului românesc. A

lături de artistă îi veți putea asculta pe Gáspár Csaba - vioară, vocal, Gáspár Álmos – chitară și Vitályos Lehel – contrabas. Concertul va avea loc începând cu ora 19, la subsolul Filarmonicii.

Carnavalul este organizat de Filarmonica de Stat Sibiu în parteneriat cu Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR).

Hai să ne bucurăm de farmecul muzicii!

Biletele pot fi achiziționate online de pe iabilet.ro sau de la casa de bilete a Filarmonicii (Str. Cetăţii nr.3-5), de luni până vineri în intervalul orar 10-12 și 13-16. Prețul unui bilet este de 20, 30 sau 40 de lei, în funcție de loc. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest