Write a comment

BALETTTTT

Dansul se spune că este cea mai educatoare dintre arte. Dansul este trup din trupul îngerilor și modelează după chipul și asemănarea lor sufletele oamenilor...

Ayaka Nagai s-a născut în Saitama, Japonia și a început studiul baletului la vârsta de 4 ani, la Acri Horimoto Ballet Academy din Japonia. În anul 2007 s-a mutat în Marea Britanie pentru a urma studiile în dans la English National Ballet School. După absolvire, în anul 2010, Ayaka a dansat alături de prestigioasa școală de balet în numeroase producții după care s-a alăturat Teatrului de Balet Sibiu. Aici a fost promovată ca solistă, dansând în numeroase roluri principale. În anul 2011, Ayaka a dansat în cadrul galei de caritate dedicată devastatorului cutremur care a avut loc în estul Japoniei.


Franco Javier Cubero Acosta s-a născut în Villa Clara, Cuba și s-a format ca artist la Escuela Vocacional de Artes „Olga Alonso González”, iar ulterior la Academia de las Artes“ Vicentina de la Torre”, Camagüey, Cuba. Din 2019 face parte din corpul de balet al Teatrului de Balet Sibiu. Dansează de când era mic, iar acum muncește foarte mult pentru a-și îndeplini visul de a dansa ca dansator principal în spectacole clasice cum ar fi „Lacul lebedelor”, sau „Giselle”.

Sunetm onorați că acești doi minunați artiști fac parte din ansamblul TEATRULUI DE BALET SIBIU.

*Imaginile au fost surprinse în timpul filmărilor coregrafiei Passing a Aleishei Gardner, iar cadrul ales a fost interiorul Bisericii Evanghelice din Sibiu.

Ne-am bucurat să îi avem alături pe prietenii noștri buni, muzicienii Monica Florescu-Fernandez și Makcim Fernandez Samodaiev de la Filarmonica de Stat Sibiu, o colaborare veche și mereu o încântare.

 

Foto credit: Ovidiu Matiu

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest