Write a comment

560000

MINUNAT: Muzeul ASTRA a înregistrat 5630 de vizitatori în perioada 20-21 iunie 2020.

Reamintim că în acest interval, la Muzeul ASTRA a avut loc evenimentul dedicat Zilei Universale a Iei, ediția a VII-a. De asemenea, sâmbătă, 20.06.2020, Muzeul ASTRA a fost decorat cu Ordinul ,,Meritul Cultural” în grad de ,,Cavaler”, Categoria E – Patrimoniul Cultural Național, o distincție importantă și onorantă, acordată de Președintele României, E.S. Dl. Klaus Johannis, pentru merite deosebite în peisajul cultural autohton și internațional. Momentul a fost marcat cu o ceremonie emoționantă, care a avut loc în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, pe scena Târgului de țară. Distincția a fost înmânată de către dna Raluca Turcan, viceprim-ministrul României.

ATENȚIE: Evenimentele sub semnul iei continuă la Muzeul ASTRA în perioada următoare.

Trebuie știut, de asemenea, că miercuri, 24.06.2020, chiar de Sânziene, intrarea va fi liberă în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului pentru toți vizitatorii care vor veni îmbrăcați în cămăși autentice.

De asemenea, programul pregătit special pentru ediția a VII-a a evenimentului Ziua Universală a Iei se încheie cu o conferință online, denumită sugestiv IA, haină de lumină a sărbătorii.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest