Write a comment

TEATRUCACIULEANU

Spectacolele difuzate de Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu în aceste două weekend-uri aduc în fața dumneavoastră alte nume marcante ale scenei internaționale: „Poetul orb”, un spectacol de Jan Lauwers; „Coriolan și Du Liniang”, regia Guo Xiaonan; „TragiComedy”, coregrafia Gigi Căciuleanu și „Paradisul”, regia Eimuntas Nekrošius.

Întâlnirile din cadrul ediției speciale #FITSonline continuă cu Bursa de Spectacole de la Sibiu. Sâmbetele din 25 iulie și 1 august 2020 sunt rezervate evenimentelor speciale din cadrul Bursei de Spectacole de la Sibiu. Condiția lumii artei din prezent este abordată printr-o serie de conferințe, precum „Festivalurile și criza artelor spectacolului”, „Festivaluri în dialog” sau „Conversații Culturale”.

HAIDEȚI SĂ NE BUCURĂM DE CULTURĂ!

 

Dragă Constantin,

 

Sunt foarte bucuroasă să aud cât de reușit s-a dezvoltat Festivalul în aceste vremuri dificile. Cred de asemenea că artele contribuie la menținerea unei stări bune de spirit umane, atât de necesară în zilele noastre. Este o onoare pentru mine să fac parte din Festival și este foarte frumos că veți continua difuzările online în următoarele luni!

De asemenea, mi-a făcut o plăcere deosebită să particip și la Bursa de Spectacole Sibiu, în cadrul căreia am ascultat toate conferințele și m-am alăturat fiecărui «meeting room». Am cunoscut mulți oameni interesanți, dar pe lângă asta a fost foarte înduioșător să iau legătura cu colegi din toate colțurile lumii și să constat că suntem în aceeași situație.

Totodată, a fost foarte frumos să fiu virtual la Sibiu (aproape am simțit că sunt acolo, deși nu au existat acele petreceri extraordinare după spectacole, în curtea Teatrului Național „Radu Stanca”). O mare îmbrățișare pentru dumneavoastră și soția dumneavoastră, aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe cât de repede va fi posibil.

Toate cele bune,

Brenda”- Brenda Angiel, coregraf, Brenda Angiel Aerial Dance Company.

 

Aș dori să vă mulțumesc pentru excelenta coordonare, informarea eficientă și atenția acordată participanților Bursei de Spectacole de la Sibiu. Experiența de anul acesta, cumulată cu cea de anul trecut în calitate de voluntar, m-au determinat să scriu un articol amplu despre acest fenomen, chiar în Galway, Irlanda, unde activez în prezent ca jurnalist. Reușiți cu succes să creați un dialog cu specialiști din toate colțurile lumii.

Vă mulțumesc și toate cele bune,

Malgosia Doczyk”- Malgosia Doczyk, jurnalist independent.

 

A fost o adevărată plăcere să vă «întâlnesc» online, deși aș fi preferat varianta în persoană - ceea ce sper că se va întâmpla anul viitor, după cum am plănuit. Doresc să îmi împărtășesc recunoștința sinceră față de dl. Chiriac și față de moderatorii conferințelor, în special lui Cosmin Chivu. Ultimele luni au fost dificile și devastatoare în privința multor aspecte pentru majoritate dintre noi, însă după participarea la evenimentele din cadrul Bursei pot spune cu adevărat că mă simt mai câștigată intelectual, am regăsit multe surse de inspirație și simt că am dobândit „Puterea de a crede”! Nu a fost mereu simplu, însă realitatea dură poate fi combătută prin optimism și raze de speranță. Sunt recunoscătoare că ați acordat importanță seriilor de «meeting rooms» și că veți facilita schimbul de contacte, astfel încât vom rămâne conectați ca indivizi, printr-un flux de comunicare durabil. Avem mare nevoie de asta acum, poate mai mult ca niciodată, iar acesta este un fenomen ce trebuie să continue. Am avut un sentiment de comuniune globală și sprijin pentru prima dată după izbucnirea pandemiei. Pentru asta, cuvintele de mulțumire nu sunt de ajuns! Vă rog să transmiteți complimentele mele!

 

Cu imensă recunoștință,

Cindy Sibilsky”- Cindy Sibilsky, producător și scriitor/recenzent InJoy Entertainment LLC.

 

 

IMPORTANT: Evenimentele din cadrul ediției speciale #FITSonline pot fi vizionate gratuit în fiecare sâmbătă din perioada iulie - decembrie 2020, exclusiv pe site-ul www.sibfest.ro/fits-online.

Ediția specială online a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu este organizată de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, sub Înaltul Patronaj al Președinției României.

Primăria Municipiului Sibiu este principalul finanțator al evenimentului.

Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest