Write a comment

 

TGOALE

Lutul, în forme și taine e un soi de cântec... un cântec plămădit în mâinile meterilor îndătinați. El, lutul,ține și dăruiește frumosul și tradițiile, el ne înfrățește cu... pământul și... cu veșnicia..

Meşteri olari neîntrecuți din cele mai importante centre de olărit din ţară sunt aşteptaţi în Piața Mare din Sibiu, în weekend-ul 5-6 septembrie 2020, la vestitul „Târg al Olarilor”.

Manifestarea, una devenită tradiție, este organizată de Consiliul Județean Sibiu, Centrul Județean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul-Junii” Sibiu şi Complexul Naţional Muzeal ASTRA, fiind o acţiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

Ediția cu numărul 54 a evenimentului include expoziţie cu vânzare, demonstrații la roata olarului, dar şi mult-așteptatele ateliere de modelaj şi pictură ceramică.

❗️❗️❗️Pentru siguranța olarilor și a vizitatorilor, perimetrul de desfășurare a Târgului este delimitat cu garduri de protecție, iar mesele olarilor vor fi amplasate la distanța prevăzută de lege.

Pentru a evita aglomerația, accesul publicului se va face pe intrări marcate, iar vizitarea va urma un circuit prestabilit de organizatori.
La punctul de Intrare, olarilor și vizitatorilor li se va măsura temperatura cu termometre non-contact și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată, sau accesul celor care au temperatura mai mare de 37,3°C.
*Prin participare, olarii și vizitatorii își asumă responsabilitatea că vor urma îndrumările organizatorilor. Purtarea măștii este obligatorie. Distanțarea socială este obligatorie. Dezinfectarea mâinilor în spațiile special amenajate este obligatorie.

CJCPCT „Cindrelul-Junii” Sibiu va respecta Avizul eliberat de Comisia de Avizare a Cererilor de organizare a Adunărilor Publice din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu.

Programul evenimentului: Târgul Olarilor se desfăşoară în zilele de 5 şi 6 septembrie 2020, în Piaţa Mare din Sibiu.

Evenimentele sunt finanţate de Consiliul Judeţean Sibiu.
„Acţiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu”

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest