Write a comment

AASibiel

Pentru că anul acesta viața a fost pusă pe pauză, iar timpul a stat în loc pentru câteva luni, acum a venit momentul să ne amintim cum era şi să repornim totul într-o zi frumoasă de toamnă, la un început de septembrie, cu un spectacol de operă inedit intitulat "TAKE AN OPERA BREAK!". Și când asta se întîmplă în locuri cu o încărcătură istorică profundă, unde sămânța satului dăinuie în toată puterea sa... totul capătă o anume aură, un mesaj la care ar fi bine să luăm aminte.

IMPORTANT: Spectacolul de operă va avea loc în parcul Nicolae Henţiu din oraşul Sălişte şi în parcul din Sibiel, cu participarea extraordinară a următorilor soliști:

Andreea Pîrvulescu - soprană

Antonia Beteag - soprană

Sergiu Neamțu - bariton

Cătălin Moței - bariton

Ovidiu Părjol - pian

Evenimentul va avea loc în data de 8 septembrie de la ora 16:00 în parcul Nicolae Henţiu din Sălişte şi de la ora 16:30 în parcul din Sibiel.

Este fantastisc, este… de necuprins în cuvinte să auzi că un spectacol de operă ajunge colo… într-unul din cele mai pitorești… sătuce din țară, (întâmplător, nu unul oarecare, ci acela unde dăinuie „Muzeul icoanelor pe sticlă”), unde oamenii țin cu sfințenie tradișiile și sunt însetați de cultură, dra și în… ceea ce s-a consacrat a fi „Salonul Ardealului”- Săliștea Mărginimii, care a dat o pleiadă de academicieni și mari oameni de cultură.

 

 

 

Sursa foto: Turist.Info; Facebook

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest