Write a comment

 EV

Bucurați-vă de muzică!

Elven Bird - cantautoarea cu un stil muzical greu de încadrat, o fuziune între New Folk American, Indie folk cu influențe de blues, jazz, muzică clasică și Asian style – va concerta mâine, miercuri 9 septembrie 2020, pe Esplanada Sălii Thalia a Filarmonicii de Stat Sibiu. Concertul face parte din proiectul Sibiu Opera Festival, ediția a XiX-a. Tot mâine, însă cu începere de la ora 18, va avea loc și Concertul de Gală cu soliștii ”Take an Opera Break”.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe site-ul și aplicația oficială a Filarmonicii de Stat Sibiu.

 

Elven Bird este singer-songwriter cu compoziții preponderent în limba engleză care în prezent pregăteste lansarea și prezentarea următorului material discografic - The Japanese Tree.

Trebuie luat în seamă că acest al treilea album de cantautor este cel mai complex material discografic de până acum, în termeni de execuție, conditii de imprimare, instrumente muzicale și tehnici folosite.

Stilul abordat de Elven Bird este greu de încadrat, fiind o fuziune între New Folk American, Indie folk cu influențe de blues, jazz, muzică clasică și Asian style. Prin compozițiile și versurile cântecelor, originale pentru scena artistică din Romania, și prin mesajul compozitiilor sale artista se adresează unui public de nișă care este deschis la introspecție, sensibilitate, care iubește natura și care este înclinat spre visare și contemplație. Toate acestea sunt susținute de o voce cristalină și fragilă în același timp, înaltă și precisă, care dă viață adevarată compozițiilor cu care alege să se prezinte pe scena.

O mare parte din experiența de scena și-a format-o prin participarea la aproape toate festivalurile de folk din tara (perioada 2008- 2012) câștigând majoritatea trofeelor și locul 1 în formula de duo sau solo. A susținut concerte în țara la festivaluri de diverse stiluri muzicale și a fost invitata specială la Budapesta în cadrul concertului 'Gringotronic' al lui A.G. Weinberger.

 

IMPORTANT: Tot miercuri, pe Esplanada Filarmonicii, însă de la ora 18, va avea loc Cocnertul de Gală al soliștilor din „Take an Opera Break” Andreea Pîrvulescu – soprană, Antonia Beteag – soprană, Sandra Eliza Bărănescu – soprană, Andrei Dumitrescu – tenor, Cătălin Moței – baritone și pianistul Ovidiu Părjol vor interpreta piese celebre din repertoriul de operă și operetă, universal și românesc!

 

Accesul publicului la aceste evenimente este liber, pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0735566486.

 

 

Proiectul „Sibiu Opera Festival” este organizat de Filarmonica de Stat Sibiu cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

 

Parteneri:

Teatrul de Balet Sibiu

Balan Sportswear

Hotel Împăratul Romanilor

Pardon Café

Lions Club Brukenthal Sibiu

Focus Photos Agency

Livestream Romania

Asociația „Cheile Burgului Sibiu”

Biblioteca Județeană ASTRA

Crama Bauer

UCIMR

Crama Gorgandin

Sorry Copy Center

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest