CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

MADRIGAl

Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” și Casa de discuri Roton Music lansează două noi albume discografice de Crăciun, unul cuprinzând colinde românești și un altul cu lucrări din repertoriul internațional.

Generosul proiect este primul de acest gen după aproape 20 de ani de pauză, cu înregistrări actuale și la standarde acustice de excepție, dedicat marii sărbători a Nașterii Domnului.

Este o inițiativă menită să diminueze distanța dintre cor și publicul său în acest an atipic, fiind pentru prima oară în ultimii 52 de ani când Madrigalul nu susține mult-așteptatele concerte de Crăciun cu audiență în sală.

 

IMPORTANT: Fiecare CD conține câte un playlist distinct, cu unele dintre cele mai apreciate lucrări dedicate sărbătorii Crăciunului, înregistrate live din concerte: „Madrigal de Crăciun”, cu o selecție de 18 colinde autentice românești, precum și „Madrigal for Christmas”, cu 14 colinde internaționale, atât clasice, cât și din registrul modern. Lucrările au fost special selectate de Anna Ungureanu, dirijorul principal al Corului Madrigal și sunt menite să ofere publicului atmosfera unică a extraordinarelor Concerte de Crăciun susținute cu „casa închisă” de faimosul ansamblu coral în ultimii ani la Ateneul Român sau la Sala „Auditorium” a Muzeului Național de Artă.

 

Albumele „Madrigal de Crăciun” și „Madrigal for Christmas” sunt disponibile din 16 noiembrie AICI (www.madrigal.ro ), precum și în rețeaua librăriilor Cărturești, magazinul Muzica și benzinăriile OMV și Lukoil din toată țara și pe platformele digitale Spotify și Appele Music (Madrigal de Crăciun și Madrigal for Christmas) și în curînd pe canalul YouTube Corul Madrigal.

 

Mai multe informații găsiți alăturat și pe www.madrigal.ro & Eveniment Facebook - De Crăciun ascultăm Madrigal!

Bucurați-vă de muzică, bucurați-vă de colindele vestitoare de sărbătoare!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest