Write a comment

NC

EVENIMENT DE COLECȚIE, EVENIMENT DE... TRADIȚIE pentru AFT Sibiu!În data de 27 noiembrie 2020 va avea loc evenimentul european „Noaptea Cercetătorilor”, sub deviza „Doing Research at Midnight in ROmania – DoReMi-RO”.

DEMN DE APRECIAT: Academia Fortelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu participă pentru a șaptea oară la acest eveniment alături de Universitatea „Lucian Blaga” și alți colaboratori. Evenimentul se adresează publicului de toate vârstele, în special tinerilor, cărora prin misiunea proiectului li se propune o altă viziune asupra vieții universitare și a carierei de cercetător.

*

2020 este Anul Internațional al Sunetului, un domeniu de mare importanță pentru evoluția aplicațiilor științifice și tehnologice în societatea modernă. Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și partenerii săi instituționali se alătură evenimentului European “Noaptea Cercetătorilor”, pentru a evidenția atât activitățile de cercetare din Sibiu cât și dezvoltarea tehnologică, identități îmbinate prin sunete și muzică: DoReMi-RO.Programul poate fi consultat aici: http://cercetare.ulbsibiu.ro/NC_program2020.htm

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest