Write a comment

salonnn

Sunteți cu toții așteptați să vizitați Salonul Școlii de fotografie- „Corpul uman”, Ediția VII.

Locul de desfăşurare: Palatul Brukenthal, Cabinetul de Stampe, Nr. 4, Sibiu.

Curatori: Adrian Luca, curator Muzeul Național Brukenthal; Daniel Bălțat, Școala de fotografie Image Art, Sibiu

 

 

Muzeul Național Brukenthal împreună cu Școala de fotografie Image Art continuă tradiția organizării unei expoziții anuale prin cea de-a șaptea ediție a Salonului de fotografie. În anul 2020 tema explorată este cea a corpului uman.

Așa cyum aflăm de la curatorii acestui evenimnet de colecție, această temă își regăsește originile încă în preistorie și a rămas un subiect adesea regăsit în toate formele artistice existente, inclusiv în arta contemporană. Poate cea mai cunoscută reprezentare a corpului uman o regăsim în studiul Omul Vitruvian realizat de Leonardo da Vinci, desigur exemplele în acest sens sunt multiple.

De la dorința umană de a comunica vizual prin intermediul fotografiei această temă nu putea fi ocolită nici de către artiștii fotografi. Astfel, în anul 2020 vă propunem o incursiune prin experiențele personale ale absolvenților Școlii de fotografie Image Art în legătură cu tema amintită.

Scopul principal al acestei expoziții este de a oferi un imbold celor care acum descoperă tainele fotografiei, dar și celor care au dovedit deja că stăpânesc un talent deosebit, acela de a privi lumea prin lentila aparatului de fotografiat.

Poftiți să vă bucurați de ARTĂ!

 

 

Organizator partener: Școala de fotografie Image Art, Sibiu

Parteneri: Epson; Deko Rame; Pixel Contrast, Photosetup

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest