CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 TGONG

Teatrul pentru Copii și Tineret Gong își redeschide sălile pentru public cu capacitate limitată și prezintă primele spectacole din acest an. Weekend-ul acesta, cei mici sunt invitați să îl întâlnească pe Hermann, un băiețel de 8 ani care prin puterea imaginației transformă un drum banal spre școală într-o aventură în care devine eroul care îi salvează pe părinți, profesori și... chiar întregul oraș.

Spectacolul „Hermann visează”, în regia Elizei Păuna, după o adaptare de Daniel Chirilă, poate fi vizionat vineri, 8 ianuarie, de la ora 18, sâmbătă, 9 ianuarie, de la orele 11 și 18 și duminică, 10 ianuarie, de la ora 11.

Al doilea spectacol, „Cel mai mare Gulliver” are la bază o adaptare de Leta Popescu, după textul omonim al lui Gellu Naum, unul dintre cei mai îndrăgiți autori români pentru copii, cunoscut mai ales pentru „Cărțile cu Apolodor”. Reprezentația are la bază muzica Adei Milea și urmărește călătoria fascinantă a lui Matei spre mare, un copil supărat că e prea mic și crește prea încet, dar care este transformat în uriaș de către un cangur pitic. Spectacolul va fi prezentat vineri, 15 ianuarie, de la ora 18, sâmbătă, 16 ianuarie, de la orele 11 și 18, dar și duminică, 17 ianuarie, de la orele 11:00.

Dragi copii, poftiți, din nou la teatru! Bucurați-vă de povești și eroi pe care nu-i veți uita!

Biletele sunt disponibile online pe teatrulgong.ro. Prețul unui bilet pentru oricare din reprezentații este de 12 lei, tarif flexibil.

 

Instituția respectă toate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, spațiile publice din interiorul teatrului fiind aerisite și dezinfectate complet, iar accesul în Teatru este permis numai în condițiile unui triaj observațional. Masca de protecție, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței sunt obligatorii.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest