CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

CARNAVALll
SE ANUNȚĂ… EVENIMENT DE COLECȚIE: Între 11 și 14 februarie, la sala Thalia a Filarmonicii Sibiu se va purta mască, la ediția a doua a Carnavalului Filarmonicii. Evenimentul aduce la Sibiu unele dintre cele mai apreciate instituții culturale din țară!


În 2020, muzicienii sibieni au fost primii care au propus în luna februarie masca, în prima ediție a Carnavalului Filarmonicii și succesul ne-a depășit așteptările. Și apoi… tot anul s-a purtat mască.

Anul acesta Carnavalul Filarmonicii încununează eforturile mai multor instituții culturale din țară: Filarmonica Sibiu, Filarmonica Brașov, Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Filarmonica ”Banatul” din Timișoara, Academia Icon Arts, Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și Teatrul de Balet Sibiu.

În cele patru zile de Carnaval îi vom putea urmări pe dirijorul  Tiberiu Soare, pianistul Sorin Petrescu, percuționistul Doru Roman și acordeonistul Marko Ristik, aceștia fiind doar câțiva dintre invitații speciali incluși în cea de-a doua ediție a Carnavalului Filarmonicii.
Opera in concert “Boema” de Giacomo Puccini o vom prezenta într-o spectaculoasă coproducție: Filarmonica de Stat Sibiu, Filarmonica Brașov, Opera Natională din Cluj, în timp ce trupa Hara ne va invita la horă într-un concert realizat în exclusivitate pentru acest eveniment.


Respectând toate normele sanitare în vigoare la acea dată, întreg complexul Thalia va prinde viață prin măști, muzică, dans și, bineînțeles, costumele publicului.

„Nu vom uita nici de sărbătoarea dragostei din 14 februarie, atunci când vă vom cânta romanțe și tangouri. Pentru cei mai aprigi îndrăgostiți de Filarmonică avem multe surprize… vom premia - la fel ca și anul trecut - cea mai frumoasă mască din public. Așa că vă invităm să fiți cât mai creativi”, transmit cu entuziasm reprezentanții reputatei instituții sibiene.

 


Joi 11 februarie ora 19.00
Orchestra filarmonicii de Stat Sibiu
Dirijor Tiberiu Soare
Soliști: pianistul Sorin Petrescu percuționistul Doru Roman și acordeonistul Marko Ristik

Vineri 12 februarie ora 19.00
Opera Boema de Giacomo Puccini
Filarmonica din Brașov si Opera Națională Cluj

Sâmbătă 13 februarie 19.00
Hara in concert

Duminică 14 februarie 19.00
Trio Marko Ristik - acordeon
Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Partener tradițional: Pardon Cafe

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest