CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

ZIII

Maestrul Constantin Chiriac, directorul TNRS și președinte al festivalului Internațional de Teatru de a Sibiu, mesaj emoționant: „În numele Teatrului Național «Radu Stanca», al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, al Bursei de Spectacole și al tuturor structurilor generate de FITS, precum și în numele meu, ca actor și profesor, doresc să transmit, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, cu ocazia zilei domnului Mihai Eminescu, cele mai curate și mai frumoase gânduri către toți spectatorii pe care îi avem, din Sibiu, din regiune, din țară, din Europa, din toată lumea.

Vreau să transmit, de asemenea, cele mai frumoase și curate gânduri către toți artiștii, toți prietenii, toți oamenii extraordinari cu care colaborăm din România și din lume.

Bineînțeles, mulțumirile mele se îndreaptă către toți cei care ne sprijină în tot ceea ce facem. Este un moment de sărbătoare, însă o sărbătoare asumată, și de regândire a ceea ce suntem ca artiști, ca oameni, ca gânditori în acest secol XXI pentru tinerii care ne înconjoară.

La mulți ani tuturor celor care trudesc pentru emoția pe care o dăruim spectatorului! La mulți ani pentru toți cei care și-au făcut ca rațiune de a fi puterea și arta de a dărui!”

 

Informații pe larg despre momentele artistice dedicate de actorii TNRS Zilei Culturii Națioanle, aici: https://bit.ly/3iaJ8UZ

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest