CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

FILLLLLL

Ziua Culturii Naționale din acest an a fost o dată de bun augur pentru viața culturală sibiană. Filarmonica de Stat Sibiu a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, conferit de Klaus Iohannis, președintele României, distincție care marchează cea mai înaltă performanță atinsă până acum de prestigioasa instituție.

Frumos, emoționant, civilizat: Această onoare adusă activității întreprinse de Filarmonica de Stat este întâmpinată de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu cu sincere felicitări pentru calitatea muncii sale artistice și manageriale de excelență care i-a asigurat un loc în constelația instituțiilor de cultură de prim rang ale României.

De Ziua Culturii Naționale, Filarmonica din Sibiu primește onoranta recunoaștere Ordinul Meritul Cultural, în grad de Comandor, din partea Președintelui României! Felicităm instituția sibiană pentru distincția primită, pentru implicarea artistică avută în comunitate și pentru neastâmpărul creator care îi caracterizează în ultima perioadă!

Le dorim săli pline, iar artiștilor și spectatorilor multă sănătate!”

Mesajul a fost transmis de către maestrulConstantin Chiriac, Director general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Președinte al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest