Write a comment

TE

EVENIMENT: Teatrul pentru Copii și Tineret Gong vă invită în acest final de săptămână la reprezentația „Privighetoarea” după Hans Christian Andersen, în regia lui Gavriil Pinte.

Spectacolul de animație creionează o lume de porțelan, articulată pe muzica instrumentelor chinezești tradiționale. Scenografia aparține Roxanei Ionescu și pune accent pe motive inspirate din porțelanurile chinezești, într-o cromatică alb-albastru.

Reprezentația este recomandată copiilor cu vârsta peste 7 ani și poate fi urmărită vineri, 12 februarie, de la ora 18, sâmbătă, 13 februarie, de la orele 11 și 18 și duminică, 14 februarie, de la ora 11.

Bucurați-vă de basm, bucurați-vă de copilărie!

 

IMPORTANT: Accesul publicului se face în baza biletelor puse în vânzare online, pe teatrulgong.ro, în limita a maxim 30% din numărul de locuri disponibile. Prețul unui bilet este de 12 lei.

 

Instituția respectă toate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, spațiile publice din interiorul teatrului fiind aerisite și dezinfectate, iar accesul în Teatru este permis numai în condițiile unui triaj observațional. Masca de protecție, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței sunt obligatorii.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest