CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 AAAAAAAANb

Se spune că o chitară este o orchestră în miniatură. Însă pentru a deschide universul vast al unui astfel de instrument e nevoie de practică dar și de doze mari de inspirație.

La ediția de anul acesta, ICon Arts le oferă tinerilor interpreți oportunitatea de a se înscrie la un dublu master class susținut de doi maeștri cu reputație internațională: Rémi Jousselme și Costin Soare.

Cei doi artiști sunt gata să vă împărtățească din secretele care i-au ajutat de-a lungul carierei ca voi să aflați mult mai curând cum vă puteți duce studiul la nivel înalt.

Totul într-o atmosferă non-formală, într-un spațiu parcă desprins din creațiile nemuritorului Shakespeare, unde sunetele de chitară clasică se află la ele acasă: Biertan, un loc pe cât de pitoresc, pe atât de spectaculos, aflat pe lista patrimoniului universal UNESCO. Un loc binecuvântat cu istorie și legende care fascinează pe oricine.

Rémi Jousselme și Costin Soare, pe lângă pasiunea pentru chitară care le-a adus atât recunoaștere cât și motivația de a conduce festivaluri, au ales să-și facă timp și pentru o carieră de dascăli, formând generații care au confirmat ani de-a rândul.

 

Despre Remi Jousselme (FR), aflați de aici http://bit.ly/RemiJousselme-IConArts , iar despre inspiratul Costin Soare de aici: http://bit.ly/CostinSoare-IConArts

Doar 8 locuri sunt disponibile la acest master class ce se va desfășura în perioada 24 iulie – 1 august 2021.

 

*** Mai multe amănunte despre înscrieri: https://bit.ly/inscrieri-IConArts2021

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest