CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 SOLD

VEȘTI EXCELENTE! Viața culturală a Sibiului începe să… revină la normal!

Filarmonica Sibiu redeschide Sala Thalia pentru public cu un concert-eveniment SOLD OUT! Toate biletele puse în vânzare pentru Rock the Symphony”, primul eveniment al Orchestrei Filarmoncii Sibiu cu public după închiderea sălilor de spectacol în luna martie, au fost epuizate în doar 2 zile.

 

Deep Purple, Adele, Guns`N’Roses, One Republic, Nirvana, Jimi Hendrix, Ed Sheeran, Bruno Mars, Queen sau Michael Jackson vor putea fi ascultate, în interpretarea Orchestrei Filarmonicii Sibiu, în această seară, cu începere de la ora 19 la Sala Thalia.

 

Reamintim: Orchestra Filarmonicii Sibiu, dirijată Remus Grama, alături de solistul Sorin Petrescu (pian) vor interpreta pop-rock și muzică de film, de la cunoscutele ”Smoke on the Water” sau ”Bohemian Rhapsody” până la ”Thriller”-ul lui Michael Jackson și mult mai tânăra ”Counting stars” a celor de la One Republic.

 

Purtarea măștii de protecție este obligatoarie pentru publicul prezent la concert. Pentru a respecta normele sanitare în vigoare au fost puse în vânzare doar 145 de bilete, spectatorilor prezenți li se va măsura temperatura, iar fiecare dintre aceștia vor trebui să se dezinfecteze pe mâini la intrarea în sală.

 

Facebook event: https://fb.me/e/7y8CADznt

 

Secvență video: https://fb.watch/5sACRpO7B6/ (Deep Purple – ”Smoke on the water”)

 

---

Eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest