Write a comment

 

 

Salutări tuturor membrilor presei!

Eu sunt Joon Taik Lim, secretarul general al ONG-ului Cultura cerească, pacea mondială și restaurarea luminii (HWPL). Datorită dăruirii și eforturilor dvs. de a oferi o acoperire media și articole de înaltă calitate, oricând și oriunde, suntem capabili să simțim, să cunoaștem direct realitatea lumii în fiecare zi.

 

Lumea pe care o vedem prin presă nu este în întregime pașnică. Lumea este în pericol din cauza amenințării războiului, fie direct, fie indirect, iar oamenii au nevoie disperată de pace și siguranță.

În această realitate, HWPL depune eforturi pentru a aduce Organizației Națiunilor Unite o Declarație a Păcii și a încetării războiului (DPCW), care cuprinde 10 articole și 38 de clauze, pentru a crea un nou instrument internațional pentru pace, astfel încât să putem elimina aceste amenințări și să lasăm moștenirea păcii generațiilor viitoare.

Rolul presei și sprijinul acesteia sunt esențiale pentru a pacea să devină realitate. Vestea de pace pe care o răspândește în lume va fi de neprețuit, în opinia președintelui HWPL, iar asta este atât pentru cetățenii lumii întregi, cât și pentru președinții diverselor state, pentru națiunile lumii, care merg pe drumul către pace. Cred că este datoria tuturor jurnaliștilor să transmită știri care să promoveze pacea și cultura în lume și să facă oamenii să participe la activități de pace.

Luați-vă timp să citiți scisoarea atașată din partea Președintelui HWPL și să lucrați cu HWPL ca mesager al păcii. Veștile cele mai bune pe care toți ar dori să le audă vor fi știrile privind încetarea războiului și pacea mondială devenită realitate ! Răspundeți la apel și la dorința oamenilor și a nevoilor din epoca actuală.

Mulțumesc.

Toate cele bune, Joon Taik Lim, secretar general al HWPL”

Un mesaj și mai mult decât atât, un semnal. Pe care noi, jurnaliștii, ar trebui să îl luăm în seamă. Da, pentru că un ziua, un buletin de știri nu trebuie să cadă pradă prejudecății potrivit căreia audiența a mai amre se face cu crime, violuri sau știri de scandal. E musai sp promovezi ACTUL CULTURAL DE CALITATE, OAMENII DE VALOARE, ELEVII OLIMPICI, EVENIMENTELE CARE PUN TEMELIE EDUCAȚIEI ȘI BUNULUI SIMȚ. Fapte negative trebuie comentate și date exemplu publicului în maniera în care astfel, oamenii să înțeleagă că asta nu înseamnp motiv de râs, ci de condamnat, de evitat, astfel încât faptele evenimentele din sfera răului să fie pe cât posibil evitate, eliminate chiar. Jurnalsitul trebuie să înțeleagă cât de mult este nevoie de educație prin cultură, prin mesaje și fapte care promovează pacea, pentru ca mîine să avem o lume mai bună...

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest