Write a comment

Premergător zilei Jandarmeriei Române care va sărbători anul acesta 164 de ani de la întemeierea instituţiei, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu îşi propune să deruleze pe lângă obişnuitele întâlniri cu elevii în cadrul orelor de dirigenţie, ca program arondat campaniei Jandarmeria pe înţelesul tuturor, competiţii sportive interne sau inter-instituţionale şi întreceri pe diverse arii de agrement pentru socializare, dialog şi invitaţie la colaborare iar în data de 19.03.2014 începând cu ora 11.00 la Arka Park din staţiunea Păltiniş, jurnaliştii sibieni sunt invitaţi să îşi testeze abilităţile practice de „căţărători”.

"Parcul de distracţii cuprinde mai multe piste cu obstacole şi locuri de divertisment unde ne exprimăm dorinţa de petrece în mod plăcut câteva ore alături de colaboratori şi cei interesaţi să ne cunoască activitatea. Din partea Jandarmeriei Sibiu vor participa jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil şi de la Postul de Jandarmi Montan Păltiniş.

Vom organiza un concurs contra-timp între trei echipe: una reprezentativă a Jandarmeriei şi cealaltă reprezentativă a resortului de agrement. Jurnaliştii sunt invitaţi să îşi organizeze o echipă reprezentativă de asemenea", se precizează în invitaţia lansată jurnaliştilor sibieni de jandarmii din Sibiu.

Jurnaliştii pot încerca astfel senzaţia jandarmilor montani atunci când sunt nevoiţi să parcurgă trasee greu accesibile şi utilizează cordeline pentru salturi şi deplasare pe tiroliană, căţărare şi rapel în echilibristică pentru a oferi sprijin persoanelor aflate în dificultate (rătăcite, rănite etc).

"Vă aşteptăm miercuri, 19.03.2014, ora 11.00, la ArkaPark din staţiunea Păltiniş, pentru a petrece în mod plăcut câteva ore alături de noi", se mai spune în invitaţie.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest