Write a comment

Jurnaliștii sunt oameni. Au emoții, amintiri, dorințe și, cei mai mulți dintre ei, cred în frumusețea și scopul profesiei alese.  Și, uneori, scriu. Pentru a ajunge, poate, mai aproape de sufletele celor ce îi văd doar...pe sticlă sau în paginile ziarelor.

Andreea Esca își dă întâlnire cu sibienii sâmbătă după-amiază *(orele 17.00) la Librăria Humanitas din Sibiu (bdul N. Bălcescu), unde îşi va lansa volumul de amintiri "Ce-am făcut când am tăcut".

Andreea Esca, o veterană a televiziunii- gazda Știrilor unuia dintre cele mai cunoscute posturi tv încă de la apariția acestuia (în 1995), aduce în prim-plan, dincolo de ecran și studiouri, amintiri, mărturisiri, reverberații ale vieții de jurnalist.... din culise. Un volum care aduna cele mai frumoase amitiri si momentele care i-au marcat viața, după cum consemnează chiar stirileprotv.ro.

Jurnalista vă face cunoscut, într-o manieră proprie, omul din spatele pupitrului de știri. Andreea Esca marturiseste, dincolo de secretul succesului, ce o echilibreaza în viața personală și ce o ajuta sa-si mentina la cele mai inalte standarde profesionalismul și dedicarea. 

Conform sursei citate, cartea vorbeste deschis si surprinzator de sincer despre subiecte si momente intime din viata personala a Andreei. aceasta își reamintește despre activitatea ei sportiva, mai exact cei zece ani de inot, despre rigurozitatea si dragostea cu care a fost crescuta de catre parinti si bunici, despre inceputurile ei in televiziune si despre intalnirile providentiale care i-au marcat viata: "A fost important, chiar decisiv, faptul ca am aparut o data cu ProTV-ul, care, dupa parerea mea, a insemnat un moment de revolutie in media din Romania. Nu numai ca aparusem pentru prima data ca imagine a unei noi generatii, sa zicem, dar devenisem purtatorul de mesaj si de imagine al unui nou tip de televiziune".

Un fel de a vorbi despre pasiune, dar si despre nobletea unei profesii. Convinsă că în jurnalism, ca și în teatru, nu se negociază, se dedică!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest