Write a comment

Deși lansat nu de mult timp, fiind cel mai nou produs media online din Sibiu, ziarul online SibiuNews a reușit, încet dar sigur, să-și facă loc în peisajul media local și județean, în luna iulie 2014 ajungând la circa 16.000 de cititori unici.

SibiuNews.net, lansat în 1 martie 2013, a reușit să pătrundă pe o piață destul de conservatoare, cu publicații cu vechime mare, în condițiile în care piața media din Sibiu a fost în declin în ultimul timp, închizându-se mai multe site-uri, ziare și posturi tv. Conform datelor de monitorizare, SibiuNews.net și-a consolidat poziția a 4-a în topul site-urilor informative din județul Sibiu, iar obiectivul pentru următorul an este creșterea constantă a numărului de cititori.

De altfel, în scurtul timp de activitate, SibiuNews a reușit să adune peste 10.200 de fani pentru pagina de Facebook https://www.facebook.com/pages/SibiuNews/264891136945726, fiind pe primul loc între organele de media din județul Sibiu, conform serviciului de monitorizare al paginilor de Facebook din România, facebrands.ro, înaintea unor publicații și organe de media cu o vechime mult mai mare.

Mulțumim cititorilor și sibienilor care ne apreciază munca! ”SibiuNews se impune în peisajul informațional local, drept un ziar serios, cu o abordare echilibrată a subiectelor, fără subiecte tabu, care oferă cititorilor informații variate. Avem încă multe de oferit, este loc de mai bine, ne perfecționăm continuu și sunt convins că în viitorul apropiat SibiuNews va fi un ziar online de referință pentru sibieni”, a precizat Gelu Florea, managerul publicației.

Grupul de presă din care fac parte site-urile TurdaNews.net (01.08.2008), NewsCluj.ro (05.04.2014) și SibiuNews.net (01.03.2013), a reușit să adune peste 120.000 de cititori unici în luna iulie 2014, conform datelor de audiență online oferite de Google Analytics, care oferă analiză web de nivel profesional, cu ajutorul platformei de vârf a celor de la Google. 

Expansiunea trustului de media online va continua și în acest an, cu cel puțin două noi site-uri de știri, fiind pregătită și strategia de lansare a unor site-uri de nișă. 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest