Write a comment

FOARTE FAIN: Administrația locală din Șelimbăr deschide de la 1 iulie Serviciul de Evidență a Populației, care va deservi toți cetățenii comunei, inclusiv pe cei din satele aparținătoare: Bungard, Mohu și Veștem.

 

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al comunei Șelimbăr (SPCEP Șelimbăr) va avea sediul pe strada Mihai Viteazu numărul 234 (în spatele centrului medical).

Programul serviciului este următorul: marți și joi serviciul este deschis de la ora 8:30 la 12:30, perioadă în care se vor prelua documentele, iar de la 14 la 15:30 se vor elibera actele.

Miercuri se vor prelua documente de la 8:30 la 12:30 și de la 16 la 18, iar între orele 14-18 se vor elibera acte. Vinerea, între orele 8:30 la 11:30 se preiau documente, urmând ca eliberările să se desfășoare de la 12 la 13:30.

IMPORTANT: Pentru situații deosebite coordonatorul serviciului va primi cetățenii în audiență în fiecare zi de marți între orele 9- 11.

Începând de luni, 1 iulie 2019 , ora 9 se va deschide Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Șelimbăr. Am inițiat acest proiect pentru că am considerat că timpul are o valoare din ce în ce mai importantă pentru noi toți și nu putem să-l risipim stând la cozi. După informatizarea aproape completă a serviciilor din cadrul primăriei, deschiderea Serviciului de Evidență a Populației este încă un pas pentru aducerea administrației locale aproape de timpurile pe care le trăim”, a anunțat primarul Marius Grecu.

Potrivit administrației locale, tot de la 1 iulie, pe site-ul Primăriei Șelimbăr va fi activă secțiunea SPCLEP Șelimbăr, unde se vor găsi informațiile necesare și formularele care trebuie completate pentru fiecare situație în parte.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest