Write a comment


„În comuna Răşinari avem 3 cazuri confirmate de COVID-9, având în vedere situaţia actuală, cetăţenii comunei Răşinari sunt rugaţi să respecte reglementarea în vigoare în ceea ce priveşte părăsirea domiciliului, în caz contrar vor fi sancţionaţi contravenţional, amenzile încep de la 2000 lei până la 20000 lei.
❗Divulgarea numelor persoanelor aflate în cauză nu se poate face public.❗
De asemenea întrunirile de orice fel sunt INTERZISE, dacă aveţi vecini care încalcă regula vă rugăm să anunţaţi la nr. tel.: 0269 557200 şi 0730 654215”.
Primar, Bogdan Bucur

 

Așadar, un anunț care pune în gardă locuitorii comunei Rășinari! Anunțul postat de primarul comunei este de natură să avertizeze localnicii și să-i mobilizeze să respecte cu maximă strictețe toate regulile impuse de STAREA DE URGENȚĂ!

*

Edilul a anunțat, de asemenea că azi, începând cu ora 21.00, va avea loc dezinfecţia străzilor din Răşinari cu o soluţie pe bază de cloramină, acţiunea urmând să aibă loc şi în zilele următoare.
Vă rugăm să stati în casă şi să nu efectuați deplasări în afara celor urgente şi de asemenea pentru a nu îngreuna acțiunea să nu parcați vehiculele, proprietate personală, pe domeniu public ( trotuar, stradă).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest