Write a comment

 DIGITALSELIMNBB

LA ȘELIMBĂR: Cetățenii pot alege dacă merg la ghișeu sau efectuează TOATE operațiunile online.

Proiectul digitalizării Primăriei din comuna Selimbar a fost inițiat de către primarul Marius Grecu în anul 2016, iar in prezent locuitorii din Șelimbăr, Mohu, Bungard și Veștem își pot crea cont pe site-ul www.primariaselimbar.ro unde, ulterior, toate operațiunile pot fi efectuate online.

 

ATENȚIE: Fie că vorbim despre eliberarea unui certificat fiscal sau despre efectuarea altor declarații, locuitorii din comuna Selimbar pot face totul online, iar surpriza plăcută este dată de faptul că anumite operațiuni sunt rezolvate aproape instant.

Autoritățile transmit că site-ul instituției se actualizează și se îmbunătățește în mod constant în funcție de modificările legislative, dar și sugestiile primite atât din partea specialiștilor IT, cât și a utilizatorilor acestei platforme.

Este un proces absolut normal să oferim posibilitatea locuitorilor să își soluționeze online solicitările și să nu mai fie nevoiți să se deplaseze fizic la sediul institutie. Este în mod cert încă un aspect cu care ne mândrim, ținând cont de faptul că nu multe primarii din țară au reușit să implementeze acest sistem. Chiar dacă se vorbește despre proiecte de lege privind digitalizarea, noi am acționat proactiv, ne-am mobilizat și am implementat o soluție digitală pentru eficientizarea serviciilor oferite cetățenilor noștri” , a declarat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest