Write a comment

SADUSMART

Valentin Ivan, primarul comunei SADU: „Am avut onoarea să fim, astăzi, gazdele delegației guvernamentale din care au făcut parte doamna vicepremier Raluca Turcan, domnul ministru Marcel Boloș - Ministerul Fondurilor Europene, doamna Daniela Cîmpean - președintele Consiliului Județean Sibiu. Temele principale ale întâlnirii au vizat, cu precădere, stadiul proiectelor de investiții și Strategia de Dezvoltare SMART VILLAGE.

În urma analizei efectuate, concluziile sunt favorabile și avem asigurarea că proiectele de infrastructură accesate în cadrul P.O.I.M - tranziție, vor fi eligibile și vor putea fi implementate în perioada 2021-2023. Este vorba de: rețele de distribuție apă, stații de pompare și branșamente pentru zona Tocile; extindere rețele de gaze și redimensionare SRM cu sisteme de măsurare inteligente și rețele inteligente - Sadu, zona Tocile.

De asemenea, proiectul SADU - sat inteligent

(SMART - VILLAGE) va fi un proiect susținut spre finanțare în cadrul Programului Național de Reconstrucție și Reziliență.

Mulțumim oaspeților noștri pentru deschiderea și susținerea planului local de dezvoltare și sperăm ca, împreună și din aceeasi postură, să fim prezenți la finalizarea și punerea lor în aplicare și funcțiune”.

 VIAȚA MERGE ÎNAINTE. IAR MEDIUL RURAL ARE NEVOIE DE INIȚIATIVE, DE PROIECTE CONCRETE, DE PERSPECTIVE!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest