CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

BANIH

 

Astăzi este o zi mare pentru comuna noastră, pentru că a fost semnat contractul de finanțare privind reabilitarea Școlii Gimnaziale Hoghilag. Este o investitie de aproximativ 800.000 de euro prin Programul Operational Regional ( fonduri Europene).

Îndrăznim să spunem că va deveni o școală-etalon la nivel național în care copiii Hoghilagului vor găsi cele mai bune condiții pentru a invata. Este încununarea unei munci de peste 3 ani a echipei din Primaria Hoghilag. Le mulțumesc și ii felicit pentru acest lucru! Avem încă odată dovada ca barierele neputintei sunt doar în mintea noastră. La Hoghilag am reusit sa depășim aceste prejudecăți și idei preconcepute. Suntem încrezători în noi, în forță și puterea noastră de a schimba în bine comunitatea.

Mesajul a fost transmis vineri cu optimism și emoție, de primarul localității, dl Nicu Lazăr.

Asta după ce Cseke Attila ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat ieri 24 de noi contracte de finanțare pentru investiții în modernizarea infrastructurii edilitare și educaționale și dezvoltarea activității unor firme.

Proiectele, în valoare totală de 85.782.621,49 lei, vor fi finanțate prin Programul Operațional Regional (#POR) 2014-2020, derulat de MLPDA, și au ca beneficiari unități administrativ-teritoriale și întreprinderi mici și mijlocii.

Ei bine, pe listă se află și comuna Hoghilag (județul Sibiu), care va primi suma de 3.279.780,27 lei pentru reabilitarea școlii gimnaziale.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest