CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

S-a consacrat de ceva vreme Maratonul Internațional Sibiu drept... motor al unor inițiative demne de laudă, care merită interesul, sprijinul, faptele și respectul nostru, al sibienilor.

Și iată că dovezile cresc, se dezvoltă și para noi și noi idei și proiecte de nota 10!

De neam, de țară...

La Maratonul Internațional Sibiu 2018, Corpul cadeților din Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" Sibiu participă cu proiectul SCRISORI DIN TRANȘEE, un proiect educativ adresat mai cu seamă tinerei generații, în spiritul respectului pentru eroii Marelui Război.
Pentru a fi ales, din rândul celorlalte proiecte comunitare, la fel de generoase pentru sibieni, VOTAȚI aici (goo.gl/k7EVCY), selectând din lista proiectelor, SCRISORI DIN TRANȘEE. 
NMT 09 1600 FEB 18.

*Mai jos, găsiți textul de prezentare al proiectului:

O scrisoare din tranșee poartă în ea și slovă și suflet și pământ. Corpul cadeților Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu propune comunității un proiect educațional inedit prin care dorim să cinstim memoria înaintașilor noștri din Marele Război prin rămânerea la propriu în tranșeele din pământul patriei pentru o lecție de istorie despre Armata României și Marea Unire și prin reproducerea unor momente din viața militarilor români din acele vremuri. Din șanțurile de tragere, sub cerul cu abur de praf de pușcă și zarvă de război, tineri și veterani, vor scrie scrisori trecutului, prezentului și viitorului, părinților nemângâiați, eroilor vii și celori plecați, eroului necunoscut.

Patrie, Onoare, Datorie. Semper Una!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest