CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 

Ambulanţa pentru Monumente- mai mult decât un proiect, o inițiativă care ține ISTORIA ÎN PICIOARE, aleargă la Maratonul Internaţional Sibiu 2018.

 

Nu trebuie neapărat să alergaţi, puteţi dona pentru alergătorii înscrişi:
http://maratonsibiu.ro/ambulanta-pentru-monumente-7932/ 
Cei care sunt motorul acestei inișiative de nota 10 spun că își propun achiziționarea unei autoutilitare și transformarei ei în “ambulanță pentru monumente”, pentru a suplimenta capacitatea de intervenție prin proiectul „Ambulanța pentru monumente”, proiect care își propune să salveze de la degradare și prăbușire monumentele istorice.

Demn de știut, achiziția va permite și altor voluntari să poată participa la salvarea obiectivelor de patrimoniu. În momentul de față, solicitările de participare din partea publicului sunt mai mari decât capacitatea de intervenție cu o singură autoutilitară!!! Iar,,, timpul nu are răbdare!!!
Autoutilitara va fi echipată cu unelte și accesorii și va fi folosită pentru realizarea intervențiilor de urgență asupra monumentelor simultan deoarece ne desfășurăm activitățile în sezonul cald, acțiunile fiind limitate de condițiile meteo și de disponibilitatea voluntarilor.
În Anul European al Patrimoniului 2018, haideți sa dăm cu toții o nouă şansă monumentelor!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest