CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

În 20 de cuiburi construite pe stâlpi electrici în judeţul Sibiu, berzele îşi vor putea creşte puii în siguranţă, departe de pericolul scurt-circuitelor sau al incendierii cuibului.

Şi asta pentru că anul trecut, așa cum avem să aflăm de la membrii Asociației Prietenii Berzelor, 49 de alergători şi 59 de susţinători au crezut în proiectul generos al acestora, înscris la Maratonul Internaţional Sibiu, proiect prin care își propuneau iniţial să construiască 6 suporturi pentru cuiburile berzelor. Cu sprijinul unor oameni cu suflet mare, au reuşit, însă, mult mai mult decât și-au propus, construind 20 de suporturi. Prietenii berzelor (și ce fain sună așa!) vor să ajute în continuare berzele şi să continue cu spor activitatea de construire şi montare de suporturi pentru cuiburile lor. Dar pentru asta proiectul ”Cu drag, pentru barza albă”, înscris anul acesta la Maratonul Internaţional Sibiu, are nevoie de sprijinul nostru.

Înscrie-te și tu ca alergător sau susţinător al proiectului şi ajută berzele să cuibărească în siguranţă.

http://maratonsibiu.ro/cu-drag-pentru-barza-alba-7967/ 

Asociația Prietenii Berzelor mulţumesc pe această cale echipelor SDEE Transilvania Sud - Sucursala Sibiu pentru sprijin.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest