CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Sharom Bukirwa a venit de departe, foarte de departe, tocmai din Uganda: pentru a se alătura echipei BIS Teatru în calitate de voluntar.

Primul ei HOP sunt cei 21 de kilometri pe care îi va alerga la Maratonul Internațional Sibiu. Îi urăm bun venit - și o ședere fructuoasă & superbă! O puteți susține la linkul de mai jos.

http://maratonsibiu.ro/fundraiser/?alergator=999

Nu-i nicio îndoială că merită susținerea noastră. E, probabil alergătorul care a bătut cei mai mulți kilometri pentru a alerga cei 21 de kilometri: SHAMA from Uganda, The Pearl of Africa!

Buna! Wangi! Curând voi fi în România, voluntar pentru minunatul BIS Teatru. Nu mai am răbdare, abia aștept să lucrez cu acei tipi. Unul dintre proiectele lor este Teatrul de Vecinătate (Cartier)- asta înseamnă că toți oamenii au acces la spectacole de teatru. Un astfel de proiect ar fi extraordinar dacă l-am avea și în țara mea, în orașul meu (Uganda, Kampala). Cine știe, poate că într-o zi o vom face - să aducem Teatrul de Vecinătate în Africa. Dar, pentru moment, susține-mă. Și vom face o treabă minunată. Mulțumesc foarte mult!”, transmite entuziasmată, simpatica Sharom Bukirwa.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest