CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

DEMN DE LAUDĂ: Daniel Scrob, agent șef adjunct de poliție în cadrul Serviciului Ordine Publică din I.P.J. Sibiu, demonstrează încă o dată că, dincolo de uniformă, polițiștii sunt oameni cărora le pasă de cei aflați la nevoie, de modelarea unei societăți sănătoase prin sport, prin spirit civic, prin empatie și... fapte!

 

Impresionat de efortul cadrelor didactice ale Palatului Copiilor Sibiu care doresc să le ofere elevilor un spațiu adecvat de lucru pentru o educație complexă, Daniel s-a decis ca sâmbătă să alerge în cursa de 10 kilometri pentru a sprijini strângerea de fonduri necesare reabilitării parțiale a noului sediu.

În plus, pentru polițist este o onoare faptul că aleargă acasă după ce a cucerit... mapamondul, participând la numeroase curse de marș, alergare, ștafete cros, semimaraton și maraton.

 

De fapt, cine este Daniel?

Sibian, 35 de ani, angajat al Ministerului Afacerilor Interne din anul 2004, Daniel este multiplu campion național și internațional de atletism.

Iată portofoliul sportiv al colegului nostru din ultimele două luni:

  • 15 aprilie - Cluj Napoca Semimaratonul International Wizz Air - locul 3 general, locul 1 categorie +35 ani.
  • 22 aprilie - Brașov - locul 1 proba de 9 km in cadrul enenimentului Maraton Brașov 2018.
  • 28 aprilie - locul 1- Semimaratonul Aiud.
  • 6 mai 2018 - Târgu Mureș - locul 2 general, locul 1 categorie +35 ani la proba de 10 km din cadrul evenimentului Mures Half Marathon.
  • 11 mai 2018 - Alba Iulia - locul 1 Crosul Europei.
  • 13 mai - București - locul 2 la proba de 10km a evenimentului Bucharest International Half Marathon.
  • 18-20 mai - Alicante, Spania - Campionatul European de alergare pe sosea: vicecampion european cu ștafeta României în cursa de 3×4 km; medalie de bronz la proba de semimaraton pe echipe.

 

Pentru a-l susține pe Daniel în proiectul Împreună pentru Palatul Copiilor Sibiu, puteți accesa următorul link: http://maratonsibiu.ro/fundraiser/?alergator=2727 .

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest