CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Până acum, în cele 17 zile, Dumitru Stelea din Cisnădie a parcurs 3010 km pe bicicletă prin 33 de județe. Azi, până la acest moment, a mai traversat două județe- Maramureș și Satu Mare și în această seară are șansa să ajungă la Carei.

Pe tot parcursul, NU A AVUT NICIUN INCIDENT RUTIER, NICIO PROBLEMĂ DE SĂNĂTATE! Doar câteva pene, inerente, dintre care una azi, în vecinătatea municipiului Baia Mare. Altfel spus, a mers lucid, calm, respectând cu strictețe regulile de circulație. Chiar dacă a avut zile în care a parcurs și 200 de km sau chiar mai mult sau numai 170-180 de kilometri.

 

A înfruntat vântul Dobrogei, ploile de vară, arșița, praful, dar iată că... REUȘEȘEȘTE!!!

Din ce ne-a mărturisit, cele mai dificile porțiuni de drum au fost prin Sudul Olteniei, pe la Giurgiu, între Slobozia-Buzău, pe un drum mai secundar („dezastru”) și prin Moldova, în zona Iași- Botoșani, dar și pe la Moinești-Comănești. În schimb, l-a încântat în mod deosebit calitatea șoselelor din Harghita și Covasna.

Oricum ar fi, însă, călătoria extraordinară a lui Dumitru Stelea musai să fie dată de exemplu. Pur și simplu ne dă o lecție tuturor. Și nu numai despre cum să circuli respectând strict regulile și fără a te aventura prostește...

Acum, așteptăm noi vești și abia așteptăm să calculăm împreună... toate... miile de kilometri, la final!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest