Write a comment

O nouă ediție Street Food Festival va avea loc în perioada 6-9 iunie în Piața Mare din Sibiu. Așa cum anunță organizatorii, peste 40 de truck-uri vă așteaptă cu preparate din cele mai diverse: diverse tipuri de burgeri (de vită, de ciolan, vegetarieni, inspirați din mâncarea tradițională românească), cârnați, coaste prăjite, aripioare picante, nuggets de pui în cornuri vafe, cubano sandwich, philly cheesesteak, fish&chips, preparate asiatice și indiene, dar și delicii dulci precum waffles, clătite, înghețată și multe altele.

 

Latura gastronomică este armonizată cu aceea muzicală. Artiști precum Robin and the Backstabbers, Soul Serenade, Next Ex, Gramofone, Kosmic Blues, Jurjak, Moon Museum și Byron vor urca pe scena festivalului. Pentru iubitorii de muzică electronică, organizatorii au pregătit VRTW Area cu DJ-ii lor cunoscuți, unde participanții vor dansa pe ritmurile electronice.

Publicul se va putea bucura și de alte activități, una dintre acestea fiind cinema în aer liber unde vor fi difuzate filmele: Povestea Iubirii, Nunta în ofsaid sau Omul care l-a ucis pe Don Quijote.

De asemnea, copiii au și ei parte de un program special în cadrul evenimentului. Pe toată perioada festivalului cei mici vor putea lua parte la ateliere de creație, golf, face painting, carusel și activități cu baloane modelabile.

Street Food Festival este un eveniment organizat de Agenția Why Not & Flavours împreună cu Asociația Focus Sibiu. Programul cultural este cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2019. Mai multe detalii puteți găsi pe: www.streetfoodfestival.ro sau pe: facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest