Write a comment

Știi... E acel moment când antrenorul te schimbă, deși parcă nu ești de acord cu decizia lui... Parcă ai vrea să mai dai din tine, măcar 5 minute! Parcă vrei mai mult, vrei să... Să lupți! Fotbalul și sportul, în general, îți oferă astfel de momente, astfel de trăiri.

Îți oferă #EMOȚIE! De fapt, putem spune că asta face diferența - emoția, oameni buni. Poți cumpăra un bilet la meci, un tricou, un poster, dar nu poți cumpăra emoția unui moment unic! Ea rămâne... În călătoria noastră înfruntăm răutăți gratuite, nedreptăți și ... uneori o soartă potrivnică. Campionii adevărați, însă nu se opresc! Merg mereu înainte cu capul sus și pieptul înainte! Nu fac asta pentru trofee, medalii, likeuri pe facebook sau altceva de genul ăsta. Campionii merg mereu înainte în călătoria lor pentru că știu că merită să lupte!

#Lupta noastră se numește Irina, o copilă campioană, în vârstă de numai 11 ani. De curând, Irina a fost diagnosticată cu o boală grea - cancer la ficat... Am decis să luptăm alături de ea, în noua călătorie pe care trebuie să o înfrunte! Irina este deja la o clinică de specialitate din Germania, unde a început un tratament și sunt șanse mari să se vindece! Costurile spitalizării, însă sunt foarte, foarte mari, iar părinții Irinei nu vor face față fără ajutor.

Se cuvine să nu stăm degeaba! Se cuvine să nu renunțăm la lupta noastră pentru a rămâne #OAMENI și a face fapte bune! Oameni buni, acest copil, campion la judo, are nevoie de noi! ASFC Interstar se implică și face apel la toți cei care înțeleg, pot și vor să intervină cu o donație!

Adu-ți și tu aminte că ești om! Adu-ți aminte că toți suntem oameni și fiecare dintre noi are dreptul la sănătate, la fericire!

IRINA ARE NEVOIE DE TINE, DE NOI!

EUR : RO38BTRLEURCRT0V55210201

Pentru transferuri în valută, codul SWIFT este BTRLRO22

RON : RO53BTRLRONCRT0V55210201

Conturile sunt deschise pe numele tatălui Irinei, Cîndea Silviu Ilie

Cu mai multă recunoștință ca oricând, A.S.F.C. Interstar

sursa foto: ASFC INTERSTAR SIBIU

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest